Loading...
Despre Noi2018-12-05T09:51:03+00:00

Suntem cei care vin la tine acasa daca doresti!

Noi suntem prietenii tai. Prietenii care iti vor raspunde la orice ora la orice intrebare si care vor rezolva orice problema intampini.

Suntem cei care vin la tine la munca sau in orice loc iti vei dori sa ne intalnesti. Cei la usa carora, nu trebuie niciodata sa astepti cu capul plecat si frustrat ca la unii functionari de la unele insitutii, care iti inchid usa in nas caci programul s-a terminat sau nu mai au chef de tine si isi iau pauza.

Suntem aceia cu care poti sta mereu la o cafea in timp ce discuti toate detaliile viitoarei tale afaceri.

Cu noi esti pe maini sigure!

Hai sa le luam in ordine. Consideram ca fiecare om trebuie sa exercite meseria conform pregatirii sale, pana la urma. De aceea, stim ca te poti indrepta spre avocati, notari, contabili, inca niciunul din acestia nu isi exercita meseria la fel cum o face celalalt, fiecare are modul sau de a o face, la fel cum fiecare poate fi specializat pe un domeniu sau pe anumite ramuri (penal, comercial, civil, familiei). Totodata, nu orice act trebuie sa imbrace forma autentica. Noi cautam cea mai buna solutie pentru tine, astfel incat taxele tale sa fie minime. Si daca tot nu te-am convins, atat avocatul, notarul sau expertul contabil functioneaza dupa un program fix, pe cand noi vom fi mereu la dispozitia ta, atat telefonic cat si prin email sau online, astfel incat nu vei fi trimis la plimbare intrucat esti in afara programului.

        Sunt si probleme de care cu siguranta ca te-ai lovit si vrei sa le eviti, ca de exemplu programul fix de audienta de la biroul functionarilor, informarea initiala defectuoasa, modul flegmatic, cozi interminabile si lipsa de bunavointa a unora. Poti incerca sa iti intocmesti singur dosarul insa este posibil sa nu fi la current cu toate modificarile legislative si cu practica dupa care se solutioneaza dosarele, si in consecinta, te poti trezi cu intarzieri de doua saptamani, cu dosare amanate sau chiar respinse, fara ca tu sa ai habar. Noi suntem la curent cu dosarul depus de tine, si-l urmarim cu un ochi vigilent, remediind in timp util orice eventuala problema.

     

Si nu in ultimul rand, poate te intrebi, de ce mergem majoritatea la acelasi frizer, manichiurist sau pedichiurist, oameni care pe undeva ne-au devenit favoriti? Pentru ca ne-au castigat increderea, si fiind multumiti de serviciile lor nu avem de ce sa ii schimbam. Suntem aici sa te indrumam si sa te sfatuim, insa exista momente cand te vom sfatui suplimentar (privind probleme omise sau lucruri pe care nu le-ai avut in vedere)
Nu suntem niste simpli intermediari care plimba hartii, ci suntem prietenii tai la care poti apela oricand, de la infiintare pana la radiere, iti modificam orice fel de acte si te sfatuim in cel mai eficient mod. Stim exact cum sa punem problema in fata institutiei publice, formularele si ordinea acestora, precum si taxele aferente la fel cum putem sa pledam cauza daca este nevoie. Te vom insoti oriunde este nevoie.
Ne adresam atat clientilor din mediul rural, acoperind tot judetul.
Daca nu ai timp sa vii sa te intalnesti cu noi, venim noi la tine, oriunde ai fi in judet!

Esti pregatit sa iti dezvolti afacerea?

Contacteaza-ne

Te vom insoti oriunde este necesar

Ne adresam atat clientilor din mediul rural, acoperind tot judetul. Daca nu ai timp sa vii sa te intalnesti cu noi, venim noi la tine, oriunde in judet!